I år er det 100 år siden den første cairn terrier blev registeret i Danmark og jeg har været med de sidste 43 år. Jeg deltog med Kibbo Kift Tresco Teddy (Jensen) da der blev afholdt 60 års jubilæums udstilling i Bolbro hallen på Fyn. Dommer var Charlotte Dixon.
Jeg husker ikke at der var en 70 års udstilling, men ved at der blev holdt en 75 år middag hvor div. årspokaler blev udleveret.
I år 2004 afholdt vi 80 års jubilæum på en skøn september dag i Tommerup med sækkepiber framorgenstunden. Dommeren var Judith Parker-Tucker og vi havde middag og fest om aftenen. Jeg udstillede Zalazar Naja, Zalazar Ginger Spice, Zalazar Grand Cru, Zalazar Paradise Cocktail, Bedårende BasViola & Zalazar Drop Dead Beautiful….
90 års jubilæum blev afholdt i Silkeborg med en super sjov aften på Gl. Ry kro. Dommeren var Ann W. Waugh og jeg udstillede Zalazar Kong Arthur, Zalazar New Dawn & Zalazar Mai Tai.
På Lørdag bliver udstillingen igen holdt i Silkeborg og med middag om aften. Dommeren er Sharon Confue som vi havde stor glæde af til vores cairn familie dag i Hasmark for 6 år siden. Antallet af hunde er for min part gået ned og på lørdag bliver der kun udstillet 2 der bære navnet Zalazar.
Jeg glæder mig til at tilbringe en dejlig dag og hyggelig / sjov aften sammen med dejlige mennesker og til at hilse på nogen af dem fra gl dage som jeg ikke har set længe 🐾